Отборът на Реал Мадрид постигна важен успех в битката за

...
Отборът на Реал Мадрид постигна важен успех в битката за
Коментари Харесай

Реал Мадрид пречупи Валенсия с два бързи гола и отново се доближи до върха в Ла Лига

Отборът на Реал Мадрид реализира значим триумф в борбата за купата с Барселона, откакто надигра с 2:0 вкъщи отбора на Валенсия в среща от 17-ия кръг на Ла Лига.

Футболистите на Карло Анчелоти преобладаваха в дуела на " Сантяго Бернабеу ", само че все пак трябваше да чакат до 52-та минута, с цел да открият резултата посредством Марко Асенсио, който се разписа с мощен диагонален изстрел от отдалеченост.

Само 120 секунди по-късно пък Карим Бензема изведе в отлична позиция Винисиус Жуниор, бразилецът напредна по левия фланг и най-после пусна топката около стража на Валенсия, с цел да удвои преднината на своя отбор.

Отново Винисиус пък бе забъркан и в най-неприятната обстановка в дуела, когато в 72-та минута против него бе осъществено доста жестоко нарушаване от Габриел Паулища. Влизането на Паулища докара до съществено сдърпване сред играчите на двата тима, а в последна сметка за дейностите си централния бранител беше изпъден с пряк червен картон и по този начин " прилепите " трябваше да доиграят срещата с човек по-малко.

След тази победа Реал Мадрид събра 45 точки и още веднъж изостава на пет по отношение на водача Барселона, до момента в който Валенсия е на 14-то място с едвам 20 пункта и е в рискова непосредственост до зоната на изпадащите.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР