Отборът на Реал Мадрид победи с 3:2 като гост състава

...
Отборът на Реал Мадрид победи с 3:2 като гост състава
Коментари Харесай

Реал Мадрид надви Наполи в шоу на Естадио Диего Армандо Марадона

Отборът на Реал Мадрид победи с 3:2 като посетител състава на Наполи в огромното дерби от втория кръг на група " С " на Шампионската лига.

На " Естадио Диего Армандо Марадона " двата отбора оправдаха упованията за представление, само че в последна сметка домакините трябваше да преглътнат провалянето.

Иначе дуелът стартира отлично за тях и в 19-ата минута груба неточност на вратаря Кепа Арисабалага при осъществяване на ъглов удар докара до безредие в наказателното поле на " Кралския клуб ", приключило с гол на Лео Йостигор.

В 27-ата минута обаче на собствен ред първенците на Италия позволиха неправилност, от която се възползва Джуд Белингам, който комбинира с Винисиус и бразилецът с диагонален изстрел възвърне равенството.

Само седем минути самият Белингам донесе цялостния поврат за Реал, откакто безусловно " се разноски " сред футболистите на Наполи, а най-после преодоля и стража Алекс Мерет, с цел да направи резултата 2:1.



Отговорът на " небесносините " пристигна при започване на второто полувреме, когато те получиха право да изпълнят дузпа, отсъдена след интервенция на ВАР за игра с ръка на Начо Фернандес. Зад топката застана Пьотр Желински и той не сбърка от бялата точка за 2:2.

В идващите минути домакините направляваха събитията на терена, само че испанският отбор дочака своя момент и в 78-ата минута мощен удар на Федерико Валверде се отби от напречната греда, след което рикошира в тялото на вратаря Мерет и влетя в неговата мрежа за крайното 3:2.

С триумфа Реал Мадрид към този момент има 6 точки в актива си и е едноличен водач в подреждането, до момента в който Наполи заема второто място с 3 пункта, колкото има и 3-ят Брага, който по-рано през днешния ден победи трагично с 3:2 като посетител Унион Белин, нанасяйки второ следващо проваляне на " стоманените ".



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР