Отборът на Рана Верона на треньора Радостин Стойчев загуби от

...
Отборът на Рана Верона на треньора Радостин Стойчев загуби от
Коментари Харесай

Верона на Радостин Стойчев загуби от Алианц Милано без Матей Казийски

Отборът на Рана Верона на треньора Радостин Стойчев загуби от Алианц Милано с 0:3 (20:25, 23:25, 16:25) в мач от деветия кръг на втория дял на италианската волейболна Суперлига. Опитният Казийски още веднъж не беше в редиците на отбора от Милано, защото се възвръща след травма. Алекс Грозданов игра цялостен мач за Верона, като приключи с 5 точки - 3 от офанзива (100% успеваемост), една обсада и един ас.

Тимът на Верона е на пето място в класирането с 33 точки от 20 мача, колкото има и Алианц Милано, който обаче има по-малко победи. Кучине Лубе Чивитанова се наложи мъчно на Чистерна след поврат с 3:2 (23:25, 20:25, 25:17, 25:18, 15:11). Александър Николов игра единствено в първите два гейма на мача, които отборът му загуби, а по-късно бе заменен в търсене на смяна на играта на отбора от Чивитанова Марке.

Българският национал осъществя 6 точки в първите две елементи - 5 от офанзива (от 12 опита - 42% успеваемост) и един ас. Чивитанова е на трето място в подреждането с 37 точки, само че изостава доста от първите два отбора - Тренто и Перуджа./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР