Отборът на пусна в продажба билетите за двубоя с от

...
Отборът на пусна в продажба билетите за двубоя с от
Коментари Харесай

Левски пусна в предварителна продажба билетите за мача с ЦСКА 1948

Отборът на пусна в продажба билетите за дуела с от шестия кръг на efbet Лига. Сблъсъкът е в събота, 19 септември от 21:00 часа на стадион „ Виваком Арена – “, като скъпите хартийки могат да се закупят от през днешния ден, 16 септември, до привършване на количествата.

Ето каква написаха „ сините “ на формалния си уебсайт:

Уважаеми последователи,

искащите да поддържат обичания тим в дуела от 6-ия кръг на Първа лига против „ ЦСКА 1948 “ в събота, 19 септември от 21:00 часа на стадион „ Виваком Арена – Георги Аспарухов “, могат да си закупят билети от през днешния ден, 16 септември до привършване на количествата.

Талоните са в свободна продажба в формалния магазин на клуба на стадион „ Виваком Арена – Георги Аспарухов “ и в мрежата на Eventim. Билети се продават и онлайн!

В събота, 19 септември от 17:00 часа до края на първото полувреме на срещата, билети ще се продават също на касите пред Сектор А, както и на улица „ Река Велека “ (арката пред Сектор „ А “) на стадион „ Виваком Арена – Георги Аспарухов “.

Феновете на тима посетител ще могат да си закупят пропуски от касата пред Сектор Г, която ще отвори два часа преди началото на мача.

Цени на билетите:

Сектор " STRABAG ", VIP: 100 лева

Сектор " STRABAG ", Блок 3 и 4: 20 лева

Сектор " STRABAG ", Блок 5, 6 и 7: 17 лева

Сектор Б: 10 лева

Сектор В: 15 лева

Сектор Г: 10 лева

Притежателите на абонаментни карти ще бъдат допускани на стадион „ Виваком Арена – Георги Аспарухов “ без да се нуждаят от билет за това.

Във връзка с последната заповед от Министерството на здравеопазването, като част от ограниченията срещу разпространяването на COVID-19, управлението на „ ПФК Левски “ приканва всички последователи за съблюдаване на физическа отдалеченост минимум през 1 седалка или един метър и половина разстояние един от различен!

efbet Лига 6 кръг, събота 19 септември  Левски 21:00предстои  ЦСКА 1948
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР