Отборът на Пирин Благоевград публикува специално надъхващо видео в социалните

...
Отборът на Пирин Благоевград публикува специално надъхващо видео в социалните
Коментари Харесай

Феновете на Пирин Благоевград призоваха феновете за подкрепа в съботния двубой срещу Хебър

Отборът на Пирин Благоевград разгласява особено надъхващо видео в обществените мрежи, в което част от футболистите на " орлетата " насочиха апел към почитателите на отбора да дойдат и да ги поддържат в идното домакинство против Хебър Пазарджик.

Пирин приема " гробарите " в събота по обяд от 12.30 часа в конфликт сред двата тима, които са интензивно забъркани в битката за оцеляване в Първа лига.

Двата състава ще влязат в тази среща с еднакъв актив от по 16 точки, а Венцислав Бенгюзов, Александър Дюлгеров, Янко Георгиев, Мартин Бачев, Чебрайлс Мацрецкис и Преслав Йорданов приканиха почитателите на Пирин да дойдат на стадион " Христо Ботев ", с цел да оказват помощ на своите любимци да продължат положителната серия след успеха над първенеца Лудогорец в последния кръг.

" Уважаеми другари, в събота от 12:30 часа Пирин приема Хебър. Двубоят е от голямо значение за нас против директен противник в класирането. Чакаме всеки един от вас да пристигна да ни поддържа на стадиона. Нека почитателите от чужбина да си купят билети онлайн. Помогнете да надградим постигнатото преди седмица. Елате на стадиона и подкрепете тима. Събота, 11 март, стадион " Христо Ботев ". Отборът има потребност от вашата поддръжка. Елате да подкрепите Пирин ", обявиха играчите на Пирин във видеото.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР