Отборът на Пирин (Благоевград) продължава затъването си и изпадането от

...
Отборът на Пирин (Благоевград) продължава затъването си и изпадането от
Коментари Харесай

Затъването на Пирин продължава - аматьорският футбол е все по-близо

Отборът на Пирин (Благоевград) продължава затъването си и изпадането от професионалния ни футбол наподобява все по-реалистичен сюжет. Днес “орлетата” изгубиха с 0:2 при визитата си на Струмска популярност в мач от XXII-ия кръг на Втора лига. Треньорската промяна на Петър Златинов през седмицата не оказа помощ изключително на “орлетата” и те изгубиха безславно в Радомир, макар че цяло полувреме играха с човек повече, а в самия завършек на мача и с двама души повече.

Резултатът бе открит от домакините още в осмата минута, като прецизен бе Хуан Калдерон. В самия завършек на полувремето Струмска популярност остана с човек по-малко, откакто Александър Аспарухов получи червен картон. През втората част домакините стигнаха до второ попадение. Христо Кирев означи в 74-ата минута, В самия завършек на срещата пък и Димитър Петков бе изпъден, само че това не попречи на триумфа на играчите на Владимир Димитров.

По този метод Пирин остава на предпоследно място в зоната на изпадащите с актив от 18 точки. Спасението все още е единствено на една точка, само че в случай че на следващия ден Лудогорец 2 вземе нещо при гостуването си на Добруджа, дистанцията може да се усили. Струмска популярност от своя страна е на удобната десета позиция с 26 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР