Отборът на Пирин (Благоевград) постигна успех с 2:1 над Ботев

...
Отборът на Пирин (Благоевград) постигна успех с 2:1 над Ботев
Коментари Харесай

Първа победа за Пирин в efbet Лига

Отборът на Пирин (Благоевград) реализира триумф с 2:1 над Ботев (Враца) в конфликт от деветия кръг наefbetЛига. В 45-ата минутаПетър Заневси означи автогол, само че секунди по-късно Станислав Костов изравни резултата. В 68-ата минутаКрасимир Станоевдонесе първата победа за " орлетата " от началото на сезона в efbet Лига.

Първата обстановка се откри единствено след 120 секунди игра. Петър Занев центрира в наказателното поле, а топката доближи до Красимир Костов, който стреля, само че над вратата, съобщи Sportal.bg.

В 4-ата минута още веднъж Петър Занев откри в наказателното поле този път Станислав Костов, който с глава продължи към Мартин Смоленски. Халфът шутира от близка отдалеченост, само че защитник на врачани съумя да почисти от голлинията.

Малко по-късно Венцислав Бенгюзов насочи техничен удар от отдалеченост, само че Красимир Костов съумя да избие кълбото в корнер. В 34-ата минута Иван Тасев бе изведен на добра позиция. Младият футболист не се поколеба и стреля, само че още веднъж стражът на гостите съумя да се оправи със обстановката.

В 45-ата минута капитанът на Пирин си означи безразсъден автогол. Том Зарандона проби отляво и центрира в наказателното поле, където Янко Георгиев излезе, само че не съумя да улови топката, а зад него бе Петър Занев, който не очакваше грешката на стража и с глава прати топката в личната си мрежа. Отговорът на домакините бе мълниеносен.Радослав Цоневцентрира от корнер, а за позиция в наказателното поле се пребори Станислав Костов, който с глава изравни резултата.

Втората част започва с удар от далечно разстояние на Станислав Костов, само че вратарят се оправи с опита на голмайстора. Логичното се случи в 68-ата минута, когато домакините стигнаха до цялостен поврат.Вячеслав Велевполучи пас по десния фланг, след което центрира на първа греда къмКрасимир Станоев, който с глава матира Красимир Костов.

Три минути по-късно Радослав Цонев можеше да реши всичко в конфликта. Халфът напредна мощно и шутира, само че кълбото мина доста покрай задачата. В 80-ата минута основният арбитър Станимир Тренчев сподели втори жълт картон на Венцислав Бенгюзов. До края на срещата домакините не разрешиха на врачани да основат нито едно рисково състояние пред вратата на Янко Георгиев. В идващия кръг Пирин гостува на Арда (Кърджали), а Ботев (Враца) ще одобри Лудогорец.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР