Отборът на Пари Сен Жермен спечели сочената като Група на

...
Отборът на Пари Сен Жермен спечели сочената като Група на
Коментари Харесай

ПСЖ спечели групата на смъртта, ПСВ разплака Интер

Отборът на Пари Сен Жермен завоюва посочената като " Група на гибелта " група С на Шампионската лига. Тази вечер парижани разгромиха с 4:1 Цървена звезда в Белград и събраха 11 точки.
 ПСЖ се сблъска с РЕАЛността на
От потока напред продължава и Ливърпул, който надделя с 1:0 вкъщи Наполи и остави италианците отвън борда, въпреки двата отбора да имат по 9 точки.

В невероятна драма пък се трансфораха последните мачове от група В, където тимът на Барселона си беше обезпечил присъединяване. Каталунците приключиха 1:1 вкъщи с Тотнъм, като позволиха равнене пет минути преди края. В другия мач от групата ПСВ шокира Интер на " Джузепе Меаца ", като равенството 1:1 остави " нерадзурите " зад Тотнъм и през пролетта те ще играят в Лига Европа.

В група А Борусия (Дортмунд) изпревари Атлетико (Мадрид) за първото място. Лидерът в Бундеслигата победи Монако като посетител с 2:0 и събра 13 точки. Атлетико приключи със същия актив след 0:0 като посетител на Брюж.

В група D единствената конспирация беше кой ще се класира за Лига Европа. Галатасарай завоюва конкуренцията с Локомотив (Москва). Турският отбор загуби от Порто с 2:3 вкъщи, само че и руснаците позволиха проваляне с 0:1 като посетител на Шалке и останаха последни.

С изиграването на днешните мачове станаха ясни 15 тима, които се класират за етапа на 1/8-финалите. Остана единствено едно свободно място, което ще бъде заето от Лион или Шахтьор (Донецк) според от резултата в конфликта посред им от група “F ” в сряда.

Ето всички сигурни 1/8-финалисти:

Борусия (Дортмунд), Атлетико (Мадрид), Барселона, Порто, Шалке 04, Байерн (Мюнхен), Аякс, Манчестър Сити, Реал Мадрид, Рома, Ювентус, Манчестър Юнайтед, Пари Сен Жермен, Ливърпул и Тотнъм
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР