Отборът на Пари Сен Жермен се добра до минимален успех

...
Отборът на Пари Сен Жермен се добра до минимален успех
Коментари Харесай

ПСЖ излъга Бордо като гост

Отборът на Пари Сен Жермен се добра до най-малък триумф с 1:0 в гостуването си на Бордо от 34-ия кръг в Лига 1. Вече сигурният първенец записа следващ триумф на сметката си. Този път обаче той пристигна с огромна доза шанс, откакто домакините сътвориха куп положения и направиха доста пропуски пред Алфонс Ареола, който се трансформира в воин за своя отбор с няколко блестящи спасявания.

ПСЖ в действителност стигна до успеха с единия от двата си точни удара в мача. В 76-ата минута една неприятно избита топка след корнер попадна право в Джовани Ло Селсо, който без закъснение насочи мощен удар по посока на вратата и съумя да означи за 0:1.

До края Бордо се хвърли в офанзива и продължи да пропуща невероятни положения посредством Никола де Превил и Гаетан Лаборд. В добавеното време пък Юри Берчиче се наложи самоотвержено да се хвърли, с цел да блокира изстрел на Жул Кунде от близко, който съвсем несъмнено щеше да се трансформира в гол.

В последна сметка обаче ПСЖ удържа нежната си преднина и прибави нов триумф на сметката си, като с 90 точки държи крепко първото място. Бордо пък се намира на 11-ата позиция с 43 точки.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

КЛАСИРАНЕ Лига 1 34 кръг, неделя 22 април  Бордо 0:1краен резулат  Пари Сен Жермен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР