Отборът на Пари Сен Жермен няма да удължи изтичащия в

...
Отборът на Пари Сен Жермен няма да удължи изтичащия в
Коментари Харесай

Кавани няма да остане в ПСЖ след края на сезона

Отборът на Пари Сен Жермен няма да удължи изтичащия в края на сезона контракт на Единсон Кавани, твърди “Франс Футбол”. Главните аргументи за това са високите финансови искания на футболиста (18 млн. евро годишно) и лимитираното му игрово време през този сезон.

Кампанията не се обрисува като сполучлива за Кавани. Той я стартира с травма в бедрото, заради която отсъства повече от месец. През това време новото попълнение Мауро Икарди се наложи като титулярния централен нападател на отбора. След това уругваецът рядко попада измежду стартовите 11 на наставника Томас Тухел. Миналата седмица против Нант експертът даже заложи на Килиан Мбапе на върха на офанзивата на отбора, а на своя конференция германецът съобщи, че е по-добре да играеш 3 минути, в сравнение с въобще да не влезеш в игра. В момента главната алтернатива пред нападателя е новосформираният американски клуб Интер Маями, чийто притежател е Дейвид Бекъм.
Cavani no seguirá la próxima temporada en el PSG
Tal como ha confirmado France Football, Leonardo no le ha ofrecido renovación, pero el jugador tampoco tiene la intención de seguirhttps://t.co/jVD8KzYwlQ
— Diario AS (@diarioas) December 10, 2019
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР