Отборът на Пари Сен Жермен надигра като гост Ница с

...
Отборът на Пари Сен Жермен надигра като гост Ница с
Коментари Харесай

ПСЖ дръпна на върха след разгром над Ница

Отборът на Пари Сен Жермен надигра като посетител Ница с 4:1 в първа среща от десетия кръг на френската Лига 1.

Възпитаниците на Томас Тухел си осигуриха удобен задатък още през първото полувреме, когато в границите на шест минути на два пъти бе прецизен Анхел Ди Мария. Гостите направляваха събитията на терена и през втората част, само че разрешиха на противника си да се върне в дуела след точната намеса на Игнатиус Кпене Ганаго.

Шансовете на домакините за равнене обаче понижиха фрапантно след двата червени картона единствено в границите на три минути. Първо, за втори жълт теренът напусна Вилан Сиприен, а Кристоф Ерел потегли към съблекалните след пряк червен картон. Това доста улесни задачата на парижкия първенец, който до края означи нови две попадения за безапелационния триумф. Точни бяха Килиан Мбапе и Мауро Икарди.

Така, ПСЖ дръпна в класирането пред втория Нант с пет точки, преди „ канарчетата “ да гостуват на Метц. Ница остава в средата на таблицата с актив от 13 пункта. За парижани следва посещение на Брюж в Шампионската лига и домакинство на Марсилия в шампионата, до момента в който Ница гостува на Страсбург идната събота. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР