Отборът на Осасуна победи състава на Севиля с 3:2 като

...
Отборът на Осасуна победи състава на Севиля с 3:2 като
Коментари Харесай

Осасуна надви Севиля и доближи Европа

Отборът на Осасуна победи състава на Севиля с 3:2 като посетител в срещата сред двата отбора от 23-ия кръг на испанската Ла Лига. С триумфа Осасуна събра актив от 33 точки и се приближи до местата в класирането на испанския шампионат даващи квоти за присъединяване в европейските клубни шампионати през идващия сезон. Севиля пък се смъкна до 14-ото място и към този момент има единствено 2 точки задатък над “опасанта зона ”.

Гостите поведоха в резултата в 18-ата минута посредством Давид Гарсия и се отдръпнаха на почивката единствено с гол задатък. Нищо не предвещаваше, че през второто полувреме двата тима ще сътворят головия трилър, спрял единствено пет минути преди края на постоянното време.

В 63-ата минута Неманя Гудел съумя да изравни за домакините, само че единствено пет минути по-късно Фернандо си означи автогол изведе Осасуна за повторно напред в мача.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Все отново в 79-ата минута Севиля още веднъж стигна до равенството с помощта на Юсеф Ен-Несири и таман когато играчите си мислиха, че ще вземат най-малко точка от мача, Абде ги наказа и оформи крайния резултат.

Успехът на Осасуна би трябвало да позавърне забравеното самочувствие на тима, който нямаше триумф в пет следващи мача и последно бе победил Майорка на 14 януари. Севиля пък таман бе почнал да се отърсва от отрицателния есенен полусезон, който изкара най-вече в и към зоната на изпадащите, само че още веднъж се върна измежду лакатушенията резултатите откакто записа едвам 2 победи в последните си пет срещи.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР