Отборът на O PLANO ще има опората на някои от

...
Отборът на O PLANO ще има опората на някои от
Коментари Харесай

O PLANO с голяма подкрепа преди RMR-а

Отборът на O PLANO ще има опората на някои от най-големите имена в Counter-Strike, подготвяйки се за RMR-а за Мейджъра в Рио.

Младият състав, изпълнен от бразилкси гений, се нуждаеше от средства, с цел да отиде на подготвителен лагер преди Road To Rio. Целта на геймърите бе да стигнат до Relog Media Белград, където да изпипат играта си преди значимия шампионат. 

На помощ се притече легендата Габриел " Fallen " Толедо, който подари нужните средства на отбора. Интересно е, че в същата подготовка за IEM Rio ще взе участие и Fallen със своя Imperial. Идеята на снайпериста е била парите да отидат в ръцете на някогашния Gaimin Gladiators, само че американците неотдавна оповестиха присъединението си към Nouns Esports.

Един от огромните бразилски треньори Уилтън " ⁠zews⁠ " Прадо пък ще се завърне към специалността, отзовавайки се на помощ на сънародниците си. Неговата кариера е една от най-блестящите в света на играта, като той е бил част от Luminosty, SK Gaming, Team Liquid и Evil Geniuses. 

Наставникът обаче се отхвърли от CS:GO след животозастрашаващ инфаркт, който го накара да се замисли какъв брой тежка в действителност е работата на треньор по заглавието на Valve. Все отново Мейджър в Рио е предложение, което zews не е могъл да откаже, макар че няма да е зад играчите си по време на събитието си, тъй като крайният период за регистрация на сформира е минал.

Снимка: HLTV
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР