Отборът на Нюкасъл Юнайтед победи с класическото 3:0 като гост

...
Отборът на Нюкасъл Юнайтед победи с класическото 3:0 като гост
Коментари Харесай

Нюкасъл съкруши Манчестър Юнайтед и го свали от трона в турнира за Купата на лигата

Отборът на Нюкасъл Юнайтед победи с класическото 3:0 като посетител Манчестър Юнайтед и по този метод го детронира като притежател на трофея от шампионата за Купата на лигата в Англия.

С триумфа си " свраките " взеха и непълен реванш от този противник за провалянето си от него в миналогодишния край на конкуренцията.

Тази вечер на " Олд Трафорд " обаче гостите, водени от Еди Хау, надиграха изрично своя противник, макар че техният ментор бе заложил на огромна част от своите аварийни футболисти.

Освен това " джордитата " трябваше да вършат насилствена промяна още при започване на срещата, само че таман влезлият от пейката Мигел Алмирон даде задатък на отбора в 28-ата минута, а осем по-късно Люис Хол удвои с първия гол в своята професионална кариера въобще.

През второто полувреме обстановката на терена не се промени и Манчестър Юнайтед продължи да бъде все по този начин безпринципен в предни позиции, до момента в който Нюкасъл издебна своя момент и след час игра Джо Уилок беше прецизен за крайното 3:0.

С триумфа " свраките " се класираха за четвъртфиналите в шампионата за Купата на лигата, до момента в който провалянето за " алените дяволи " разклаща съществено стола на техния ментор Ерик загар Хаг, за който се твърди, че може да бъде уволнен още преди идващия дуел на отбора тази събота против Фулъм.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР