Отборът на Нюкасъл победи Фулъм с 1:0 като домакин в

...
Отборът на Нюкасъл победи Фулъм с 1:0 като домакин в
Коментари Харесай

Нюкасъл излъга Фулъм с късен гол

Отборът на Нюкасъл победи Фулъм с 1:0 като хазаин в мач от 20-ия кръг на Висшата лига. Победата за " свраките " донесе Александър Исак с гол в 89-ата минута на дуела. 

Така отборът, воден от Еди Хау, се изкачаи на третото място във краткотрайното класиране с 38 точки, една пред Манчестър Юнайтед и една зад Манчестър Сити, само че с мач повече и от двата тима.

В 23-ата минута на срещата Калъм Уилсън се извиси над бранителите на Фулъм и стреля с глава. Топката обаче попадна в средата на вратата, а стражът на гостите улови удобно. В 39-ата минута още веднъж той получи акуратен пас по земя в наказателното поле на Фулъм и шутира под напречната греда. Лено се намеси за следващ път, с цел да резервира равенството.

В последните секунди на първото полувреме Калъм Уилсън още веднъж имаше отлична голова опция, само че Лено го отхвърли със ужасно избавяне.

Всичко по-интересно се случи през второто полувреме. В 67-ата минута основният арбитър бе извикан до монитора край тъчлинията, с цел да прегледа обстановка за евентуална дузпа. Такава бе отсъдена за Фулъм. Александър Митрович се нагърби с отговорността да извърши. Той стреля и прати топката във вратата, само че при осъществяването се подхлъзна и уцели топката два пъти преди тя да попадне в мрежата зад Ник Поуп. Така голът на сърбина бе анулиран поради две докосвания при осъществяването на наказателния удар. 

В 71-ата минута в игра се появи Александър Исак, който донесе успеха на Нюкасъл малко по-късно в срещата. Шведският нападател прати топката зад Лено в 89-ата минута и по този начин " свраките " завоюваха срещата. Асистенцията бе на Калъм Уилсън.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР