Отборът на Ню Инглън Пейтриътс спечели за шести път титлата

...
Отборът на Ню Инглън Пейтриътс спечели за шести път титлата
Коментари Харесай

Исторически триумф в най-гледаното спортно събитие в САЩ

Отборът на Ню Инглън Пейтриътс завоюва за шести път купата в Националната футболна лига (НФЛ) след победа с 13:3 над Лос Анджелис Рамс в 53-ото издание на Супербоул.

По този метод " патриотите " се изравниха на върха в класирането във безконечната класация с Питсбърг Стийлърс за най-вече извоювани титли " Винс Ломбарди ", като и шестте им триумфа са в ерата на куотърбека Том Брейди, който стана първият състезател в историята с шест шампионски пръстена.

За старши треньора Бил Беличик това също бе шести трофей отпред на тима и общо осми в кари
За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
ерата му дружно с двата като отбранителен координатор на Ню Йорк Джайънтс. 41-годишният Брейди надалеч не изигра най-запомнящия се мач в кариерата си, което разреши на уайд рисийвъра от състава на спечелилите Джулиъс Еделман да грабне наградата за " Най-полезен състезател " във финалната среща.

Еделман приключи мача с 10 хванати подавания за общо 141 ярда, като последното от тях бе по време на решителното нахлуване в средата на последната четвърт, осигурило и единствения тъчдаун в мача. Негов създател стана новобранецът Сони Мишел, който означи с двуярдов ръш.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР