Отборът на Ница победи с 3:1 Метц в мач от

...
Отборът на Ница победи с 3:1 Метц в мач от
Коментари Харесай

Балотели бележи, Ница се катери в класирането

Отборът на Ница победи с 3:1 Метц в мач от 16-ия кръг на Лига 1. “Орлетата” стигнаха до триумфа с попадения след почивката, откакто на полувремето резултатът бе 1:1. Аласан Плеа откри за домакините в 27-ата минута, само че напълно скоро Нолан Ру изравни. В 56-ата минута Марио Балотели даде преднина на отбора си с осъществяване от фал. В средата на втората част пък Алан Сен-Максимен оформи крайния резултат.

С успеха си през днешния ден Ница се изкачи до 12-а позиция с 20 точки. Метц от своя страна записа поредна загуба и остава на дъното с едвам четири точки.

Лил продължава възхода си и стигна до триумф с 1:0 над Тулуза. Единственото попадение бе дело на Никола Пепе в средата на втората част. В последната минута на мача пък Анди Делор пропусна да изравни резултата от дузпа. Така Лил към този момент е отвън рисковата зона с актив от 18 точки. Тулуза обаче падна под чертата с 16.

Рен записа трета поредна победа, откакто надигра с 2:0 Амиен. Уахби Хазри и Бенжамен Андре бяха точни за бретанците, които към този момент са на шесто място с 24 точки. Амиен пък е девети с 21.

СТАТИСТИКА

КЛАСИРАНЕ Лига 1 16 кръг, събота 2 декември  Ница 3:1краен резулат  Метц
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР