Отборът на не успя да сложи край на негативната си

...
Отборът на не успя да сложи край на негативната си
Коментари Харесай

Кошмарът за Арсенал и Лестър продължава, "топчиите" се издъниха срещу последния

Отборът на не съумя да постави завършек на отрицателната си серия, почнала още на 1 януари и приключи 0:0 с Бърнли вкъщи си в мач от 23-ия кръг на .
След трите загуби от Манчестър Сити, Нотингам и Ливърпул, както и равенството с мърсисайдци, в неделния ден футболистите на Микел Артета разочароваха и не съумяха да вземат три точки против последния в класирането Бърнли.
Въпреки голямото си териториално и игрово предимство, " топчиите " сътвориха единствено четири-пет положителни обстановки за отбелязване на гол, само че при всяка една от тях Ник Поуп бе на мястото си.
Със извоюваната 1 точка Арсенал краткотрайно измести Тотнъм от шестото място и двата столични клуба имат по 36 пункта, само че " шпорите " са изиграли два мача по-малко от тях. Бърнли към момента е на дъното с 12 точки - на четири от 17-ия Норич.
В друга среща, почнала в 16:00 ч. българско време, Лестър не съумя да се съвземе от и приключи 1:1 с коравия тим на Брайтън на собствен терен.
Патсон Дака бе прецизен при започване на второто полувреме, само че Дани Уелбек наказа " лисиците " осем минути преди края на постоянното време! Лестър е на десета позиция, а Брайтън е девети с четири точки повече от тях (30), само че е изиграл и две срещи повече.

Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР