Отборът на направи решаваща крачка към класиране за фазата на

...
Отборът на направи решаваща крачка към класиране за фазата на
Коментари Харесай

Порто гледа към следващата фаза след победа в Марсилия

Отборът на направи решаваща крачка към класиране за етапа на директните елиминации в Шампионската лига. Португалският гранд победи с 2:0 като посетител Олимпик в мач от четвъртия кръг на груповата фаза. " Драконите " завоюваха срещата с голове на Зайду Сануси в 39-ата минута и на Сержио Оливейра в 72-ата от дузпа. Така Порто се " бетонира " на второто място в Група " С " с 9 точки. Лидер е с 12, (Пирея) е трети с 3, а Марсилия е на последната четвърта позиция с 0 точки.

Двата тима приключиха мача с по 10 души. Червени картони получиха Марко Груич от Порто в 67-ата минута и Леонардо Белерди в 70-ата от Марсилия. Груич получи втори жълт картон за жестоко нарушаване, а Белерди бе украсен за повторно в жълто за фаул против Муса Марега, който докара до дузпата за втория гол на португалците.

В 39-ата минута Зайду Сануси се възползва от безредие пред вратата на френския отбор след центриране от корнер. Той в началото не съумя да преодолее вратаря Стийв Манданда, само че при добавката го стори - 0:1. В 72-ата минута Оливейра бе прецизен от дузпата, отсъдена за нарушаването против Марега.

МАРСИЛИЯ - ПОРТО 0:2
0:1 Сануси (39)
0:2 Оливейра (72-д)

Шампионска Лига 4 кръг, сряда 25 ноември  Марсилия 0:2краен резулат  Порто
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР