Отборът на надигна глава с успех с 2:0 у дома

...
Отборът на надигна глава с успех с 2:0 у дома
Коментари Харесай

Пари Сен Жермен надигна глава след загубата от Лион

Отборът на надигна глава с триумф с 2:0 вкъщи над в дуел от 15-ия кръг на Лига 1. Парижани изгубиха статута си на водач във краткотрайното класиране в предишния кръг, когато отстъпиха изненадващо с 0:1 пред на " Парк се Пренс ".

Този път обаче футболистите на треньора излязоха съсредоточени и не позволиха изненади. Двубоят стартира с отдаване на респект на паметта на фамозния треньор Жерар Улие, който умря през тази седмица. Срещата стартира с два пропуща пред вратата на Лориен, дело на и. Гостите се възползваха от слабостите на парижани и на няколко пъти ги затрудниха на контраатаки. Парижани отвърнаха, само че нов пропуск на Гей ги лиши от задатък.

Звездата на отбора пък на два пъти имаше искания за дузпа през първата част, само че без триумф. Най-чистата опция за гол през първите 45 минути беше пред Ерера, само че топката срещна гредата на вратата, защитавана от.След почивката първенците взеха своето. Мбапе беше фаулиран в наказателното поле от Андре Гравийон, който беше изпъден с втори жълт картон.

Това се случи в 49-ата минута. Френският национал се нагърби с осъществяването на дузпата и не сгреши. Само 10 минути по-късно удвои след подаване на. До края ПСЖ сътвори нови благоприятни условия, само че не ги осъществя. Гостите също удариха греда в 87-ата посредством Гърбич.

Лига 1 15 кръг, сряда 16 декември  Пари Сен Жермен 2:0краен резулат  Лориен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР