Отборът на Монца записа труден успех с 1:0 при гостуването

...
Отборът на Монца записа труден успех с 1:0 при гостуването
Коментари Харесай

Монца продължи успешната си серия и срещу Болоня

Отборът на Монца записа сложен триумф с 1:0 при гостуването си на Болоня от 22-рия кръг на Серия " А ". Така новакът в италианския хайлайф удължи поредицата си на осем турнирни дуела без загуба. Българският национал Валентин Антов остана на пейката на отбора през целия мач.

“Рособлу ” владееха самодейността през целия дуел, само че по този начин и не съумяха да стигнат до попадение. Най-близо до гол беше Хараламбос Ликоянис, който при осъществяване на директен свободен удар нацели греда след намесата на Микеле Ди Грегорио. В 24-тата минута Лукаш Скорупски не разреши на Андреа Петаня да се разпише, само че топката отиде при Джулио Донати, който означи единствения гол в срещата.

Така Монца се придвижи до 9-ата позиция в класирането с актив от 29 точки, колкото има и Болоня, който е 10-и поради по-лошата си голова разлика.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР