Отборът на Монца, където играе Валентин Антов, пропусна отличен шанс,

...
Отборът на Монца, където играе Валентин Антов, пропусна отличен шанс,
Коментари Харесай

Драма по италиански: Гол в 101-та минута спаси Лече!

Отборът на Монца, където играе Валентин Антов, пропусна отличен късмет, с цел да се приближи единствено на четири точки от Ювентус и да заеме осма позиция в Серия “А ”. “Червените ” отстъпиха с 0:1 от Лече в мач от предпоследния 37-ия кръг на калчото, откакто гостите осъществиха дузпа в 101-ата минута на срещата. Юношата на Милан Лоренцо Коломбо се трансформира в воин за някогашния отбор на Валери Божинов и Радослав Цонев, откакто с това попадение избави “джалоросите ”, които си подсигуряваха присъединяване в калчото и през идващия сезон. Домакините обаче несъмнено могат да съжаляват тъй като в 84-ата минута пропуснаха дузпа. Резервата Кристиан Гюткяер пък се трансформира в антигерой, откакто първо не съумя да се разпише от бялата точка, защото вратарят Владимир Фалконе с чудесно избавяне парира неговия изстрел, а в даденото продължение от осем минути, датчанинът игра с ръка в наказателното поле на своите и реферът отсъди 11-метов углавен удар.

Така отборът на Рафаеле Паладино, който прави приказен първи сезон в Серия “А ”, не можа да усъвършенства достижението си от 52 точки, което е безспорен връх за дилетант в елита на Апенините.

За страдание родния национал Вальо Антов не записа минути в мача, като изгледа срещата от аварийна пейка.

Последният кръг на " Виа дел Маре " ще може да празнуване оставането си в семейството на Болоня, до момента в който играчите на Паладино ще имат тежко посещение на Аталанта, където ще се опитат да запишат още по-добро точково достижение за дебютант в калчото.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР