Отборът на Монпелие най-после победи Анже, и то по убедителен

...
Отборът на Монпелие най-после победи Анже, и то по убедителен
Коментари Харесай

Монпелие отвя Анже, Страсбург спечели битката на дъното

Отборът на Монпелие най-сетне победи Анже, и то по безапелационен метод. След като в предходните два сезона луизианците не съумяха да надвият днешния си противник, този път те го направиха с 4:1 на своя стадион в мач от 4-ия кръг на Лига 1.

В 18-ата минута Арно Суке откри резултата за домакините в 18-ата минута с отдалечен шут по земя. Само седем минути по-късно Стефан Бахокен изравни, с помощта на асистенция на Анжело Фулгини. В 43-ата Анди Делор още веднъж даде преднина на Монпелие посредством удар с глава, а в 60-ата се разписа по същия метод, само че след центриране на Саломон Самбия. В 86-ата Флоран Мойе оформи крайното 4:1 с техничен изстрел, който се удари в напречната греда, само че въпреки всичко мина голлинията. Така Монпелие събра девет точки и се изкачи на третото място в класирането, където Анже е десети с шест пункта в актива си.
Troisième succès en un peu plus d'une semaine et 9 points pris sur 9 possible
LE COMPTE EST BON 4-1
— MHSC (@MontpellierHSC) Междувременно, Страсбург завоюва борбата на дъното против Дижон на “”. Това стана с късно попадение на Стефан Митрович в 80-ата минута. По този метод елзасците към този момент са 17-и в класирането с първите си три пункта, а “горчиците” остават без извоювана точка на последното място в таблицата.
I TERMINE!!! Le Racing s'impose logiquement cet après-midi au vu des nombreuses occasions! Il fait du bien ce premier succès (1-0)
— RC Strasbourg Alsace (@RCSA) Лига 1 4 кръг, неделя 20 септември  Монпелие 4:1краен резулат  Анже
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР