Отборът на Монако изпусна победата в заключителните секунди и спечели

...
Отборът на Монако изпусна победата в заключителните секунди и спечели
Коментари Харесай

Монако изпусна трите точки срещу Лориен в последните секунди

Отборът на Монако изпусна успеха в заключителните секунди и завоюва единствено точка при визитата си на Лориен, откакто приключи 2:2 в мача си от 5-ия кръг на френската Лига 1.

Срещата на брега на Атлантическия океан стартира по желан метод за домакините, които откриха резултата след по-малко от две минути игра посредством новото си попълнение Айегун Тосин.

Александър Головин обаче възвърне равенството още в 17-ата минута, откакто руснакът се възползва от асистенция на Юсуф Фофана.

След почивката Головин пък влезе в ролята на помощник, подавайки на Фоларин Балогун, с цел да може американският нападател да донесе цялостния поврат за своя отбор, реализирайки своя първи гол с екипа на " монегаските " след идването си от Арсенал през лятото.

Това попадение обаче не стигна на момчетата на Ади Хютер за цялостния комплект точки от този дуел, защото надълбоко в добавеното време Роман Февр вкара във вратата на някогашния си отбор за крайното 2:2 и по този начин открадна точката за Лориен.

В подреждането Монако остава на върха с актив от 11 точки, само че пропусна чудесна опция да усили преднината си пред своите преследвачи, до момента в който " мерлузите " са 11-и с 6 пункта.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР