Отборът на Милан стигна до труден, но много ценен успех

...
Отборът на Милан стигна до труден, но много ценен успех
Коментари Харесай

Милан си тръгна с трите точки от Каляри, Интер отново сбърка

Отборът на Милан стигна до сложен, само че доста скъп триумф при гостуването си на Каляри в мач от 30-ия кръг на Серия А. На стадион " Унипол Домос " в столицата на Сардиния " росонерите " завоюваха с 1:0, с помощта на гол на халфа Исмаел Бенасер в 59-та минута.

По този метод отборът на Стефано Пиоли записа трета поредна победа с 1:0 в шампионата и към този момент има 66 точки на върха в класирането. Вторият Наполи е с три точки по-малко, а първенците от Интер са на трета позиция с 60 точки, само че и мач по-малко. Вчера " нерадзурите " направиха тъждество 1:1 при семейството си на Фиорентина. Лукас Торейра даде преднина на " виолетовите " в 50-та минута, само че пет минути по-късно Даниел Дъмфрис изравни.

Така възпитаниците на Симоне Индзаги остават единствено с две победи в последните си осем мача в Серия А. Все отново те ще могат да се изравнят с Наполи и да се приближат на три точки от Милан, в случай че вземат отсрочения си мач.

След паузата за мачовете на националните тимове Интер гостува на Ювентус на 3 април, а в същия ден Милан посреща Болоня. За третия кандидат за купата Наполи следва посещение на Аталанта.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР