Отборът на Милан победи у дома Фрозиноне с 2:0 в

...
Отборът на Милан победи у дома Фрозиноне с 2:0 в
Коментари Харесай

Милан запази шансове за ШЛ, но чака прекия конкурент

Отборът на Милан победи вкъщи Фрозиноне с 2:0 в мач от 37-ия кръг на италианското състезание. С триумфа „ росонерите” резервираха възможностите си да завършат сезона в Топ 4 на Италия след попаденията на Кшищоф Пьонтек и Сусо през второто полувреме на дуела.

Милан ще таи очаквания за Шампионската лига през идващия сезон и в последния кръг на Серия А, който ще се организира на 26 май. Шансът това да се случи съществува още довечера, в случай че Ювентус успее да преодолее Аталанта. Към момента „ росонерите” и Аталанта са с по 65 точки. От своя страна Старата госпожа към този момент си обезпечи купата в Италия.

Вратарят на домакините Джанлуиджи Донароума избави дузпа при започване на второто полувреме при резултат 0:0, с което окрили съотборниците си за триумфа. Тимът на Фрозиноне получи правото да извърши углавен удар за нарушаване на Абате против Паганини, само че стражът на Милан опази мрежата си суха.

В 57-ата минута Кшищог Пьонтек засече удар на Фабио Борини за 1:0. Почти 10 минути по-късно Сусо се разписа след прецизен удар от директен свободен удар.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР