Отборът на Милан победи Бреша с 1:0 в домакински мач

...
Отборът на Милан победи Бреша с 1:0 в домакински мач
Коментари Харесай

Милан се вдигна за първа победа

Отборът на Милан победи Бреша с 1:0 в домашен мач на „ Джузепе Меаца”. Единственото попадение в срещата означи Хакан Чалханоолу в 12-ата минута.

В 12-ата минута Чалханоолу откри резултата в мача. С красиво прехвърлящо центриране в наказателното поле Сусо откри турския халф, който скочи високо и вкара топката в долния ляв ъгъл на вратата.

Няколко минути по-късно Стефано Сабели пропиля страховит късмет за Бреша. Защитникът получи топката в наказателното поле, само че ударът не бе задоволително прецизен и топката прелетя над напречната греда.

Стефано Сабели стреля елегантно на ръба на пеналтерията, само че Джанлуиджи Донарума избави удара.

Последните минути на срещата изобилстваха от обстановки пред вратата на Джеси Йоронен. В 81-ата минута Даниеле Десена стигна първи до отбита топка, само че ударът му бе блокиран.

Минута по-късно Франк Кеси получи топката след точно подаване, само че стреля настрана от лявата греда.

В 85-ата минута Кжищоф Пьонтек се озова самичък против вратаря и имаше времето да си настройки топката, само че ударът ме бе отразен.

Лукаш Пакета не се поколеба да шутира от зоната към точката на дузпата, само че ДЖеси Йоронен още веднъж внимаваше и направи великолепно избавяне, отбивайки топката в гредата.

В последната минута от редновното време Кжищоф Пьонтек получи подаване и стреля от приблизително разстояние. Изглеждаше като че ли ударът му ще попадне право в задачата, само че вратарят на Бреша още веднъж се намеси брилянтно.

След успеха тимът на Милан се намира на 10-а позиция в класирането с 3 точки, а Бреша е на 9-о със същия актив.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР