Отборът на Милан не оправда големите очаквания за безпроблемна победа

...
Отборът на Милан не оправда големите очаквания за безпроблемна победа
Коментари Харесай

Милан едва спечели точка срещу опашкаря Кремонезе

Отборът на Милан не оправда огромните упования за безпроблемна победа над опашкаря Кремонезе. На своя „ Сан Сиро ” футболистите на Стефано Пиоли позволиха изненада и не съумяха да победят борещия се за оцеляване съперник. Двубоят в Милано приключи без победител – 1:1, а изгубените точки от страна на домакините могат да се окажат решаващи за това дали Милан ще се класира за Шампионска лига през идващия сезон.

Очаквано срещата стартира с домашен напън, който даде резултат още в 11-ата минута, когато Салемакерс се разписа. Той и неговите съотборници обаче бяха разочаровани, откакто голът бе анулиран от ВАР поради засада.

Отмененият гол обаче не смути домакините, които продължиха да атакуват масирано. Дивок Ориги и Салемакерс имаха нови благоприятни условия за гол, само че шансът не ги покри. Така макар сериозното предимство на Милан, двата отбора се отдръпнаха на отмора при 0:0.

Втората част не се различаваше изключително от първото полувреме. Отново домакините бяха тези, които диктуваха темпото в мача, само че пропуските пред вратата на Кремонзе ставаха от ден на ден и повече.

Домакините бяха стъписани в 77-ата минута, когато готите изненадващо откриха. След солова акция на Давид Окереке, Кремонезе взе преднина в резултата, която съумя да резервира до 93-ата минута на мача. Жуниор Месиаш вкара за „ росонерите ” за 1:1, само че това бе извънредно незадоволително за цялостния комплект точки в мача.

Гостите от Кремонезе приключиха срещата с 10 индивида, откакто Пикел получи пряк червен картон.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР