Отборът на Мидтиланд се добра до равенство 2:2 в гостуването

...
Отборът на Мидтиланд се добра до равенство 2:2 в гостуването
Коментари Харесай

Краев влезе за кратко при атрактивно раенство на Мидтиланд

Отборът на Мидтиланд се добра до тъждество 2:2 в гостуването си на Лингби от 14-ия кръг на датската Суперлига. Срещата бе много атрактивна и изпълнена с обрати. Българският халф на гостите Божидар Краев се появи в игра като тактическа промяна в 87-ата минута и не съумя да остави своя отпечатък върху мача.

Мидтиланд откри резултата в 11-ата минута с гол на Дюлунд, само че единствено за три минути домакините обърнаха нещата в своя изгода. Ригард Йенсен изравни от дузпа в 23-ата минута, а в 26-ата Джордж изведе своя отбор напред.

В началото на втората част Мидтиланд още веднъж стигна до равенството след автогол на Форсгаард в 47-ата минута. След това в 71-ата минута гостите останаха с човек по-малко поради червен картон на Корчмар, само че и с 10 души на терена те устискаха равенството и си потеглиха с точка от това посещение.

Това реми не попречи на Мидтиланд да си върне първото място в класирането, въпреки и с еднакъв актив с Нордселанд - по 29 точки. Лингби пък остава на 8-ата позиция със 17 извоювани точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР