Отборът на Марица (Пловдив) загуби с 2:4 от Хебър (Пазарджик)

...
Отборът на Марица (Пловдив) загуби с 2:4 от Хебър (Пазарджик)
Коментари Харесай

Марица загуби с 2:4 у дома от Хебър

Отборът на Марица (Пловдив) загуби с 2:4 от Хебър (Пазарджик) в контролна среща, играна тази заран на стадиона в квартал “Кършияка”. Маричани изиграха положително първо полувреме, а през второто бяха осъществени много смени и в игра влязоха всички налични футболисти. Промените се отразиха на играта, както и на резултата. Айкут Янъков откри за Марица в 11-та минута. Той проби от тъча, навлезе надълбоко в полето на гостите и от дъгата на наказателното поле, по земя, с прекрасен удар откри. При този резултат приключи първата част.

В началните минути на второто полувреме гостите изравниха. Малко по-късно неточност на вратаря на Хебър Дебърлиев за малко да бъде осъдена от Янъков. Защитник върна към вратаря, който не съумя да поеме добре. Янъков чукна топката, след което получи удар без топка от Дебърлиев, само че съдията не отсъди нищо. Иначе топката мина на сантиметри от гредата.

Постепенно в състава на Марица бяха осъществени много смени. Гостите излязоха напред в резултата, а в 58-та минута Милен Танчев понижи за 2:3 с прекрасен гол. След контраофанзива и дълъг дрибъл от центъра Танчев стреля от границата на наказателното поле по земя и означи. Попаденията за пазарджиклии осъществиха Станимир Димитров на два пъти, Ангел Лачов и Руслан Иванов.

Снимка: ПФК Марица 1921

ВСИЧКО НАЙ-ИНТЕРЕСНО ОТ ТРЕТА ЛИГА СЛЕДЕТЕ ВЪВ FACEBOOK-СТРАНИЦАТА " ЧАСЪТ НА ТРЕТА ЛИГА "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР