Отборът на Марек Юнион-Ивкони (Дупница) спечели югозападното дерби в Суперлигата

...
Отборът на Марек Юнион-Ивкони (Дупница) спечели югозападното дерби в Суперлигата
Коментари Харесай

Виктор Карагьозов: Взехме глътка въздух

Отборът на Марек Юнион-Ивкони (Дупница) завоюва югозападното дерби в Суперлигата при мъжете, като се наложи над Пирин (Разлог) 3:1 гейма , в мач от деветнадесети кръг на шампионата. С това волейболистите на Дупница прекъснаха отрицателна серия от загуби и се върнаха на победния път, като заемат пета позиция в шампионата. Треньорът на Марек Виктор Карагьозов съобщи за BGvolleyball.com след триумфа, че отборът е му е спечелил тежък мач.
 Левски - Марек Юнион-Ивкони @@@

„ Спечелихме един доста тежък и нервозен мач. С тази победа взехме глътка въздух след поредицата от загуби, които натрупахме в последните кръгове. Успяхме да пречупим противника в първия гейм, във втория спечелихме с разлика. В третата част се получи срив, Пирин съумя да оползотвори оптимално обстановката и взе преднина с 22:18. Опитахме се да наваксаме, само че не успяхме напълно и противника взе гейма. Радостното е, че успяхме да се вдигнем в четвъртата част и още веднъж да влязохме в темп, като реализирахме крайния триумф “.
 Левски - Марек Юнион-Ивкони @@@

„ Доволен съм от успеха, още повече, че към момента имаме кадрови и здравословни проблеми. Светослав Иванов бе болен, само че бе в състава за мача и игра в нужните моменти. Опитното ни либеро Владислав Иванов към момента се възвръща след травмата, би трябвало чисто физически да навакса. Пети сме в класирането, няма по какъв начин да идем по-напред. На плейофите ни чака един от двата отбора, или Монтана или Добруджа. Независимо кой е обаче ние ще се готвим за борби. “
Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР