Отборът на Марек (Дупница) спечели домакинска победа с 2:0 срещу

...
Отборът на Марек (Дупница) спечели домакинска победа с 2:0 срещу
Коментари Харесай

Марек би трудно Ботев

Отборът на Марек (Дупница) завоюва домакинска победа с 2:0 против Ботев (Ихтиман) в среща от 11-ия кръг на Югозападната Трета лига. Двубоят на стадион " Бончук " събра към 150 фенове, които останаха удовлетворени от видяното.

През първото полувреме домакините владееха играта и сътвориха доста положения, само че попадение по този начин и не бе маркирано. В 33-ата минута пък бе най-спорната обстановка. След половин час игра основният съдия Ивайло Ненков анулира гол на домакините. Първо той уточни центъра, само че след сигнал на страничния рефер голът не бе зачетен. Оказа се, че има фаул в нахлуване, само че дупничани имаха искания, че секунди преди този момент топката бе минала голлинията.

В 54-тата минута Росен Йорданов с прекрасен удар от дъгата на наказателното поле не остави късмет на вратаря Цветелин Петков за 1:0. Марек продължи да натиска и при бърза контраофанзива в 78-ата минута Евгени Гроздин с шут по диагонала заби красиво попадение за 2:0. След триумфа си дупничани към този момент са на 13-о място в класирането с актив от 12 точки. Ботев пък е финален с 5 точки.

Милчо Максимов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР