Отборът на Манисаспор победи с 2:1 у дома Адана Демирспор

...
Отборът на Манисаспор победи с 2:1 у дома Адана Демирспор
Коментари Харесай

Маниса и Димов бият, клубът обаче понесе нов тежък удар и бе пратен на дъното

Отборът на Манисаспор победи с 2:1 вкъщи Адана Демирспор в среща от 13-ия кръг на турската 1. Лига. Поредни цялостни 90 минути за домакините записа българският бранител Даниел Димов. Юношата на Черно море продължава да бъде главен дирек в защитата, като от началото на сезона има 12 мача и 1 гол на сметката си.

За страдание, Димов и неговите съотборници мъчно могат да се зарадват същински на новите три точки, които завоюваха. До момента Маниса записа пет победи, един еднакъв и седем загуби, като със извоюваните 16 точки би трябвало да заема деветото място в подреждането, на крачка от зоната, даваща право на присъединяване в плейофите за промоция в Суперлигата.

Множеството финансови и организационни проблеми обаче принудиха Турската федерация да предприеме ограничения против клуба. Първо, при започване на сезона бяха отнети три точки от актива му, а предходната седмица бе нанесен още по-тежък удар - още шест. Така, с общо минус девет досега, Манисаспор е на дъното с едвам 7 точки в актива си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР