Отборът на Манчестър Юнайтед ще се изправи срещу Тотнъм в

...
Отборът на Манчестър Юнайтед ще се изправи срещу Тотнъм в
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед ще играе с Тотнъм в Шанхай през лятото

Отборът на Манчестър Юнайтед ще се изправи против Тотнъм в предсезонна другарска среща в китайския град Шанхай, удостовери клубът от „ Олд Трафорд “. Поне шест от водещите британски клубове от Висшата лига ще посетят Китай това лято, като Манчестър Сити, Нюкасъл, Уест Хем и Уулвърхемптън ще вземат присъединяване в Premier League Asia Trophy на 17 юли в Нанджън и 20 юли в Шанхай.

Юнайтед ще играе против селекцията на Маурисио Почетино в Шанхай на 25 юли, като се чака дотогава бъдещето на краткотрайния управител на „ алените дяволи “ Оле Гунар Солскяр да е станало ясно. Метеорологичните условия в Шанхай по това време на годината се чака да бъдат тежки, като оптималните температури могат да надвишат 30 градуса по Целзий, с висока мокрота на въздуха и възможност за поройни дъждове.

Но Висшата лига и клубовете виждат в идеалната опция да усилят своята фенска база във втората най-голяма стопанска система в света. Това ще бъде четвъртото посещание на Юнайтед в Шанхай, като за последно отборът посети града през 2016, когато отпред бе Жозе Моуриньо.

БГНЕС напомня, че на същото турне, първото манчестърско дерби отвън Англия бе отсрочено в последния миг заради мощно наводнения терен в Пекин „ Бърд‘с Нест “. През януари тази година Юнайтед съобщи, че приготвя серия от „ центрове за развлечение “ в Китай, където клубът твърди, че има повече от 100 млн. почитатели. Освен „ алените дяволи “ и техният противник на 1/4-финалите в Шампионската лига Барселона ще посети Китай през лятото. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР