Отборът на Манчестър Юнайтед продължи с възходящата линия в последните

...
Отборът на Манчестър Юнайтед продължи с възходящата линия в последните
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед удари Арсенал на Олд Трафорд и доближи топ 4

Отборът на Манчестър Юнайтед продължи с възходящата линия в последните седмици, откакто победи водача в класирането Арсенал с 3:1 вкъщи в дербито от шестия кръг на Висшата лига. " Артилеристите " бяха записали пет победи в пет мача от началото на сезона, само че бяха надлъгани от извънредно ефикасната игра на " алените дяволи ".

В първите минути на " Олд Трафорд " домакините преобладаваха и имаха цялостен надзор над събитията, само че последователно " артилеристите " изравниха играта и започнаха да владеят повече топката. В 12-та минута Габриел Мартинели бе изведен на добра позиция и прати топката във вратата на Давид де Хеа, само че след консултация с ВАР реферът Пол Тиърни вярно анулира попадението за нарушаване на Мартин Йодегор против Кристиан Ериксен. До края на първото полувреме гостите бяха по-активни, само че Юнайтед бяха рискови на контраофанзива и съумяха да поведат в резултата в 35-та минута, когато дебютантът Антони бе изведен добре от Маркъс Рашфорд и преодоля Арън Рамсдейл.

След почивката " артилеристите " продължиха да преобладават и това даде резултат в 60-та минута, когато Рафаел Варан загуби топката в рискова зона и Букайо Сака получи топката на празна врата за 1:1. Противно на протичащото се на терена играчите на Тен Хаг още веднъж поведоха в 66-та минута посредством Маркъс Рашфорд, който приключи бърза контраофанзива след страховит пас на Бруно Фернандеш. Домакините продължиха да се пазят добре и дочакаха своя миг да нанесат съдбоносен удар в 75-та минута, когато Рашфорд приключи нова контраофанзива, този път след подаване на Ериксен.

В оставащите минути лондончани нямаха сили да се върнат в мача и инкасираха първа загуба за сезона след пет следващи триумфа до този миг. По този метод Манчестър Юнайтед записаха четвърта поредна победа и се изкачи до пето място в класирането с 12 точки, до момента в който Арсенал остава на първата позиция с 15 точки, една повече от втория Манчестър Сити. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР