Отборът на Манчестър Юнайтед постигна разгромна победа с 4:1 при

...
Отборът на Манчестър Юнайтед постигна разгромна победа с 4:1 при
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед си гарантира участие в Шампионската лига след разгром над Челси

Отборът на Манчестър Юнайтед реализира разгромна победа с 4:1 при семейството си на Челси в отсрочен дуел от 32-ия кръг на британската Висша лига.

„ Червените дяволи “ откриха резултата на стадион „ Олд Трафорд “ в шестата минута, когато Кристиан Ериксен центрира от фаул отляво в половината на „ сините “ към наказателното поле, където Каземиро се вклини сред Кай Харетц и Уесли Фофана и с глава прати топката в горния десен ъгъл на вратата, защитавана от Кепа Арисабалага.

В 26-ата минута нападателят на домакините Антони бе изведен наложително от терена с носилка поради тежка травма на глезена след единоборство с Тревор Чалоба.

Юнайтед удвои преднината си в петата минута от добавените шест на първата част. Голмайсторът Каземиро с меко подаване изведе Джейндън Санчо отдясно в пеналтерията на лондончани, а британският национал пусна по диагонал подаване по земя към далечната греда, където Антони Марсиал се разписа в опразнената врата.

Домакините направиха преднината си в срещата класическа в 73-ата минута, когато Бруно Фернандеш проби отляво в наказателното поле на „ сините “, пусна топката сред краката на Фофана и бранителят на Челси го събори и основният рефер отсъди дузпа. Зад топката застана пострадалият Фернандеш, който се разписа в долния ляв ъгъл на стража Кепа.

Маркъс Рашфорд вкара четвърти гол за Юнайтед в 78-ата минута, а Жоао Феликс вкара почетно попадение за Челси в 89-ата минута, с което оформи и крайният резултат.

В класирането Манчестър Юнайтед е трети с актив от 72 точки, на два пункта пред четвъртия Нюкасъл. Челси пък е 12-и с 43 точки от 37 изиграни срещи.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР