Отборът на Манчестър Юнайтед постигна обрат от 0:1 до 2:1

...
Отборът на Манчестър Юнайтед постигна обрат от 0:1 до 2:1
Коментари Харесай

Юнайтед обърна Сити на Олд Трафорд“ за 120 секунди и се добли на точка зад гражданите“

Отборът на Манчестър Юнайтед реализира поврат от 0:1 до 2:1 против първенеца Манчестър Сити в огромното дерби от 20-ия кръг на британската Висша лига.

„ Гражданите “ откриха резултата на стадион „ Олд Трафорд “ след тъкмо час игра, когато Риад Марез изведе с по диагонал подаване по земя Кевин Де Бройне отдясно в наказателното поле на „ алените дяволи “, белгиецът стигна съвсем до аутлинията и пусна паралелно меко центриране на далечната греда, където непокритият Джак Грийлиш с глава се разписа полупразната врата.

Юнайтед възвърне равенството в 78-ата минута по извънредно противоречив метод. Каземиро получи токата на центъра и пусна дълго извеждащо подаване по земя към откъсналия се от отбраната на гостите Маркъс Рашфорд. Английският национал бе в състояние на засада, понечи да играе с топката, само че я гардира за връхлитащият Бруно Фернандеш, който от границата на пеналтерията с фалцов удар прати топката около тялото на стража Едерсон. Първоначално попадението бе анулирано поради засадата на Рашфорд, само че след интервенция на ВАР голът въпреки всичко бе зачетен.

Домакините направиха цялостен поврат в срещата единствено 120 секунди след изравняването. Бруно Фернандеш изведе по левия фланг Алехандро Гарначо, който проби в наказателното поле и центрира, бранителят на Сити Мануел Аканжи мазета топката, само че тя се върна в краката на офанзивния футболист на Манчестър Юнайтед. Аржентинецът се освободи от опеката на Нейтън Аке и пусна паралелен пас на границата на вратарското поле, където Рашфорд с протегнат крайник прати кълбото сред краката на Едерсон.

В класирането съставът на Ерик загар Хаг събра актив от 38 точки и се приближи до огромния си противник Сити, който е втори с пункт повече. Лидер е Арсенал с 44 точки.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР