Отборът на Манчестър Юнайтед е отправил официално запитване за възможността

...
Отборът на Манчестър Юнайтед е отправил официално запитване за възможността
Коментари Харесай

Ман Юнайтед получи категорично не от ПСЖ за Почетино

Отборът на Манчестър Юнайтед е отправил публично питане за опцията да притегли наставника на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино за техен нов управител. „ Manchester Evening News “ твърди обаче, че отговорът на парижани е бил изрично негативен, защото в отбора не желаят да се разделят с него по средата на сезона.

Информациите последните дни сочеха, че Почетино има предпочитание да се завърне във Висшата лига още в този момент. По тази причина притежателите на „ алените дяволи “ са били подготвени да платят отплата от 10 милиона паунда, с цел да вземат някогашния управител на Тотнъм незабавно, а не да чакат до лятото.

В същото време пък парижани са били подготвени да заменят Почетино със Зинедин Зидан. В последна сметка обаче, откакто през вчерашния ден спортният шеф на френския гранд Леонардо е приказвал персонално с Почетино, управлението на ПСЖ е блокирало опита на Манчестър Юнайтед.

BREAKING: United have initial approach for Pochettino rejected by PSG
— Man United News (@ManUtdMEN)
„ AS “ пък написа, че самият Зидан пък е отклонил предложение да поеме Пари Сен Жермен. Според информацията френският експерт не е стигнал до съглашение с управлението на парижани, макар перспективния план и първото място във краткотрайното класиране в Лига 1.

След като уволни Оле Гунар Солскяер в неделя, Юнайтед назначи Майкъл Карик за краткотраен ментор и разгласи проекти да назначи краткотраен управител, преди да вземе непрекъснат правоприемник на норвежеца през лятото на 2022 година. След отхвърли на ПСЖ да пусне Почетино, се чака на „ Олд Трафорд “ да се върнат точно към концепцията с краткотраен управител до края на акцията.

Бившият ментор на Барселона Ернесто Валверде е най-обсъжданото име за това да поеме Ман Юнайтед до лятото.

Zidane scuppers United's plan to poach Pochettino
— AS English (@English_AS)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР