Отборът на Манчестър Юнайтед е идентифицирал звездата на Бенфика Дарвин

...
Отборът на Манчестър Юнайтед е идентифицирал звездата на Бенфика Дарвин
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед определи цел №1 за заместник на Роналдо

Отборът на Манчестър Юнайтед е разпознал звездата на Бенфика Дарвин Нунес като своята „ цел номер едно “ за лятото. „ Mirror “ разкрива, че „ алените дяволи “ са били впечатлени от представянето на 22-годишния футболист през сезона, като са го следили и на „ Анфийлд “ в Шампионската лига в сряда.

Съобщава се, че Нунес е избран като съществена цел на Юнайтед, тъй като Хари Кейн ще остане в Тотнъм, защото някогашният управител на „ шпорите “ Маурисио Почетино няма да стане новия ментор на Юнайтед. Почти несъмнено поста на „ Олд Трафорд “ ще бъде ангажиран от актуалният старши треньор на Аякс Ерик загар Хаг.

Нунес към този момент има 32 гола в 37 мача през този сезон. Младият футболист обаче може да коства малко към 70 милиона паунда. Интерес към уругваеца обаче има от страна още на Арсенал, Челси и Пари Сен Жермен, които ще конкурират Ман Юнайтед.

Няма подозрение, че „ алените дяволи “ ще се нуждаят от нов нападател. Единсон Кавани ще си тръгне като свободен сътрудник през лятото, а Антони Марсиал, който сега е чартърен в Севиля, също желае да напусне за непрекъснато. Кристиано Роналдо може и да остане, само че, по-рано се появиха информации в Англия, които гласяха, че съвсем сигурния нов управител Тен Хаг е дал „ зелена светлина “ за продажбата на португалеца. Бъдещето на Маркъс Рашфорд също остава под сериозен въпрос на „ Олд Трафорд “.

Man Utd scouts see Darwin Nunez evolve into number one target with Liverpool display |
— Mirror Football (@MirrorFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР