Отборът на Манчестър Сити постигна класическа победа с 3:0 при

...
Отборът на Манчестър Сити постигна класическа победа с 3:0 при
Коментари Харесай

Манчестър Сити оглави Висшата лига след класическа победа при визитата си на Уулвърхемптън

Отборът на Манчестър Сити реализира класическа победа с 3:0 при визитата си на Уулвърхамптън в дуел от седмия кръг на британската Висша лига.

„ Гражданите “ откриха резултата на стадион „ Молиню “ още в 55-ата секунда, когато Кевин Де Бройне центрира отдясно във вратарското поле на „ вълците “, където Джак Грийлиш засече и се разписа във вратата, защитавана от Жозе Са.

Шампионите на Англия удвоиха преднината си в 16-ата минута с следващото попадение на Ерлинг Холанд, което е под номер 11 за него от началото на акцията във Висшата лига. Нападателят на Сити получи топката от Бернардо Силва на границата на наказателното поле и с майсторско осъществяване прати неспасяема топка в мрежат зад стража на Уулвс.

Преднината на гостите от Манчестър в срещата стана класическа в 68-ата минута. Де Бройне центрира ниско по земя отдясно в пеналтерията на домакините, а Фил Фоудън с допиране от придвижване оформи крайния резултат.

В класирането съставът на Хосеп Гуардиола събра актив от 17 точки и се изкачи на лидерската позиция с два пункта преднина пред втория Арсенал. Уулвърхамптън е 16-и с шест точки.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР