Отборът на Манчестър Сити е по-спокоен и уверен преди финала

...
Отборът на Манчестър Сити е по-спокоен и уверен преди финала
Коментари Харесай

Джон Стоунс смята, че предишните провали в ШЛ правят Ман Сити по-уверен преди двубоя с Интер

Отборът на Манчестър Сити е по-спокоен и убеден преди финала в Шампионската лига против Интер в събота откакто претърпя няколко неуспеха в предходни години, счита бранителят Джон Стоунс. 

Английският футболен клуб преследва исторически требъл откакто към този момент завоюва купата във Висшата лига и ФА Къп в Англия. В турския град Истанбул 29-годишният британски национал и съотборниците му могат да повторят достижението на Манчестър Юнайтед от 1999-а, в случай че надделеят над италианския гранд. Стоунс, който претърпя разочарованието от изгубения край през 2021 година против Челси, съобщи, че всички в тима би трябвало да се уверят, че историята няма да се повтори. 
 Тиери Анри посети подготовка на Манчестър Сити преди отборът да замине за Истанбул Тиери Анри посети подготовка на Манчестър Сити преди отборът да замине за Истанбул
" Да не позволяваме това да се случи още веднъж. Тогава не бяхме преживявали сходна обстановка. Преживяхме тежко загубата. Чувството е доста мощно и остава в теб дълго време ", сподели Джоун Стоунс пред телевизия Sky Sports. " Не желаеме това да се повтаря. Сега изглеждаме по-спокойни и уверени в навечерието на дуела. Знаем, че би трябвало да имаме вяра в себе си и това, което към този момент постинахме. Има доста фактори, които ще окажат въздействие по време на мача ", добави още бранителят.
 Манчестър Сити стана най-скъпият футболен клуб в света Манчестър Сити стана най-скъпият футболен клуб в света
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР