Отборът на Мачнестър Юнайтед ще се опита да привлече дуото

...
Отборът на Мачнестър Юнайтед ще се опита да привлече дуото
Коментари Харесай

Юнайтед хвърля 200 милиона за двама от най-желаните в Европа

Отборът на Мачнестър Юнайтед ще се опита да притегли дуото Ерлинг Браут Холанд и Джейдън Санчо през идната зима против колосалната сума от 200 милиона паунда.

Двамата 19-годишни играчи са измежду най-желаните футболисти в Европа, като офертите за подписите им въобще не липсват. "Червените дяволи ", от своя страна, са идентифиирали потребността от съществено укрепване в нападението на отбора.

Холанд е в сензационна форма през този сезон, имайки на семтката си към този момент 22 гола в едвам 16 мача във всички шампионати, в това число и 7 попадения в Шампионската лига. Лично мениджърът на Юнайтед Оле Гунар Солскяер е набелязал норвежеца като съществена трансферна цел.

Санчо, от своя страна, е измежду най-хубавите играчи в Европа през последните 12 месеца и продължава да преизвиква интерес от всички огромни клубове. Манчестърският гранд ще се опита да се възползва и от леко обтегнатите връзки сред нападателя и клубния му тим Борусия Дортмунд, откакто Санчо беше сменен след едвам 36 минути против Байерн Мюнхен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР