Отборът на Лудогорец победи с 4:0 Арда Кърджали като гост

...
Отборът на Лудогорец победи с 4:0 Арда Кърджали като гост
Коментари Харесай

Лудогорец си тръгна доволен от Кърджали |

Отборът на Лудогорец победи с 4:0 Арда Кърджали като посетител в отсрочен мач от четвъртия кръг на Първа лига и поведе с пет точки на ЦСКА на върха в класирането. " Червените " играят 19-ия си дуел от началото на сезона през днешния ден от 16:30 против тима на Локомотив 1929 (София).

Лудогорец поведе още в седмата минута, когато Шакил Пинас центрира от лявото крило и Пиерос Сотириу засече топката с глава във вратата на домакините. Това бе 12-и гол за сезона за кипърския нападател и с него той изравни Жорди Кайседо на върха на класацията на реализаторите.

Каули Оливейра усили преднината на разградчаните с хубав гол след топовен шут от дъгата на наказателното поле в 12-ата минута, а 11 по-късно Алекс Сантана вкара за 3:0 след пас на Кирил Десподов. Ново центриране на футболист номер 1 на България докара и до четвърти гол в 39-ата минута, когато Мануел Шоу вкара с глава.

Лудогорец контролираше напълно мача против Арда, само че не стигна до повече голове през второто полувреме. Пиерос Сотириу вкара един в 56-ата минута на добавка, само че той бе анулиран поради засада.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР