Отборът на Лудогорец гостува на Андерлехт в мача реванш от

...
Отборът на Лудогорец гостува на Андерлехт в мача реванш от
Коментари Харесай

Лудогорец трябва да довърши Андерлехт в Белгия

Отборът на Лудогорец гостува на Андерлехт в мача реванш от първата плейофна фаза на Лигата на конференциите. “Орлите ” завоюваха първия дуел в Разград с 1:0 и в този момент би трябвало да създадат втората стъпка към отстраняването на белгийците. Българите победиха с ранно попадение на Игор Тиаго. Мачът на стадион “Констант Вандер Сток ” е с начален час 19:45 и ще бъде управителен от германеца Даниел Зиберт.
 Шимунджа: Искам хладни мозъци и горещи сърца Шимунджа: Искам хладни мозъци и горещи сърца
Наставникът на “орлите ” Анте Шимунджа няма съществени кадрови проблеми, като изключим трайните травми на Диниш Алмейда и Рик Джонатан, които са навън до края на сезона, както и наказването на Оливие Вердон, което е за три срещи.

В последния турнирен мач Лудогорец се избави от издънка против Славия в даденото от съдията продължение с късен гол на Нонато. Към момента " зелените " са на точка зад водача ЦСКА - София, като борбата сред двата отбора дава обещание да е свирепа. 

Андерлехт пък продължава да изпитва съществени усложнения на домашна сцена и приключи наедно 2:2 при визитата си на Кортрайк. Към момента отборът е на непривичното за него девето място в подреждането с дребни шансове за ново европейско присъединяване през шампионата.

“Отиваме да се представим по най-хубавия метод и да можем да се класираме по-напред. Видяхме къде са грешките в предходния дуел, нека сме ги изчистили и на следващия ден да се представим по най-хубавия вероятен метод, който ние знаем, че можем да го създадем. Трябва да сме спокойни и да имаме вяра в себе си ”, сподели Кирил Десподов.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР