Отборът на Лудогорец е новият лидер в Първа лига. Разградчани

...
Отборът на Лудогорец е новият лидер в Първа лига. Разградчани
Коментари Харесай

Лудогорец свали ЦСКА-София от върха |

Отборът на Лудогорец е новият водач в Първа лига. Разградчани победиха с 3:1 вкъщи носителя на националната купа Локомотив Пловдив в дуел от петия кръг в шампионата и събраха 12 точки.

В същото време ЦСКА-София стигна до 1:1 във Варна против Черно море и е втори с 11. 

Лудогорец и Локомотив не си означиха голове през първите 45 минути. Седем минути след началото на второто полувреме гостите от Пловдив поведоха в резултата. Бирсент Карагарен с удар от отдалеченост даде задатък за " черно-белите ".

Десет минути по-късно първенците изравниха, давайки начало на обрата. Антон Недялков проби по левия фланг и откри в наказателното поле Доминик Янков, който засече топката във вратата за 1:1.

В рамките на единствено две минути тимът от Разград доближи до нови две попадения, които се оказаха решителни за крайния излаз на мача.

В 79-ата минута домакините взеха задатък с удар от отдалеченост на Алекс Сантана. Само 120 секунди по-късно Елвис Ману се разписа, откакто засече във вратата опит да удар на Клаудиу Кешерю.

ЦСКА-София пък стигна трагично до точката във Варна с късен гол на Томи Юрич. Домакините пропуснаха дузпа в 48-та минута, а от 63-та минута играха с 10 души на терена поради втори жълт и надлежно червен картон на Даниел Димов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР