Отборът на Локомотив София постигна победа с 3:2 при домакинството

...
Отборът на Локомотив София постигна победа с 3:2 при домакинството
Коментари Харесай

Локомотив София победи новака Спартак Варна с гол то дузпа в 102-ата минута

Отборът на Локомотив София реализира победа с 3:2 при семейството си на Спартак Варна в дуел от осмия кръг на Първа лига.

Столичните „ железничари “ откриха резултата на осветения стадион „ Локомотив “ в „ Надежда “ в 25-ата минута, когато Симеон Славчев центрира в наказателното поле на гостите от Варна, а Димитър Митков с глава се разписа в долния ляв ъгъл на вратата, защитавана от Иван Дичевски.

Радостта на домакините не търпя доста, защото „ червено-черните “ инкасираха изравнително попадение пет минути, откакто поведоха. Божидар Васев от състава на „ соколите “ бе изведен отляво в пеналтерията на Локомотив и върна топката към точката за осъществяване на дузпа, където Румен Руменов стреля от придвижване, а топката мина сред ръцете и краката на стража Александър Любенов.

Две минути преди края на първото полувреме съставът на Станислав Генчев още веднъж излезе напред в резултата. Новото попълнение на отбора Антонио Вутов стреля диагонално от дъгата на наказателното поле на Спартак и се разписа в далечния низък десен ъгъл на вратаря Дичевски.

Шести минути след началото на втората част отборът на Тодор Киселичков за повторно възвърне равенството. Асистентът за първия гол на варненци Божидар Васев стана голмайстор, засичайки с глава центриране на Виктор Митев от левия фланг на нападението.

Дълбоко в добавеното време на срещата Димитър Митков падна в наказателното поле на Спартак след прикосновение с вратаря Дичевски и бе отсъдена дузпа в интерес на домакините. Потърпевшият Митков застана зад топката и осъществя в 102-ата минута, с което донесе триумфа на своя отбор.

В класирането Локомотив София е осми с актив от 12 точки, до момента в който Спартак Варна е финален с един пункт от осем изиграни срещи.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР