Отборът на Локомотив София постигна минимална победа с 1:0 при

...
Отборът на Локомотив София постигна минимална победа с 1:0 при
Коментари Харесай

Локомотив София победи минимално Славия в столичното дерби от Първа лига

Отборът на Локомотив София реализира минимална победа с 1:0 при семейството си на Славия в столичното дерби от 24-ия кръг на Първа лига.

„ Железничарите “ откриха резултата на стадион „ Локомотив “ в 53-ата минута, когато Юлиан Ненов получи топката от Красимир Милошев по десния фланг, напредна към аутлинията и центрира прострелно в наказателното поле на „ белите “, където топката стигна до непокритият Карлос Франса и звездата на домакините със мощен изстрел от границата на вратарското поле се разписа в близкия горен ляв ъгъл на вратата, защитавана от Светослав Вуцов.

Две минути преди голът на Локомотив Тони Тасев от състава на Славия прати топката в мрежата зад вратаря Александър Любенов с изстрел от границата на пеналтерията, само че голът бе анулиран след интервенция на ВАР поради нарушаване на Владимир Николов против Марио Петков в зародиша на головата офанзива.

В класирането съставът на Станислав Генчев заема деветото място с 34 пункта, до момента в който този на Златомир Загорчич е шести в подреждането с 38 точки.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР