Отборът на Локомотив София победи с 2:1 като гост Славия

...
Отборът на Локомотив София победи с 2:1 като гост Славия
Коментари Харесай

Локомотив Сф срази Славия в столично дерби, тежък инцидент с Виктор Генев беляза мача

Отборът на Локомотив София победи с 2:1 като посетител Славия в столичното дерби от 9-ия кръг на родната Първа лига, играно на стадион " Александър Шаламанов ".

За " железничарите " това бе завършек на серията от четири следващи провали, която приключи при започване на този месец с хвърлянето на оставката на старши треньора Стойчо Стоев, който бе сменен от Данило Дончич, за който през днешния ден бе и формален дебют отпред на " червено-черните ".

В същото време обстановката в Славия остава доста тежка, защото футболистите на Хосе Мария Бакеро към този момент натрупаха пет следващи загуби и на процедура имат единствено един триумф дотук през акцията.

Поредният удар за " белите " пък пристигна по време на днешния дуел, когато в 17-ата минута отборът загуби един от най-опитните в редиците си -



Резултатът пък бе открит в 34-ата минута, когато Симеон Мечев се разписа със ужасно осъществяване от въздуха, което не остави шансове за реакция на завърналия се след травма на вратата на Славия Светослав Вуцов.

В 70-ата минута пък Стив Траоре удвои задатъка на " железничарите ", откакто се възползва от извеждащо подаване на Ивайло Наденов, напредна и с удар в голния десен ъгъл матира Вуцов за 2:0.

До края Галин Иванов вкара с глава почетното попадение за " белите ", получавайки центриране от Ертан Томбак, само че все пак неговият отбор не съумя да избегне провалянето.

След тази среща Локомотив София се изкачи до 11-ото място с актив от 9 точки, до момента в който Славия остава на 14-ата позиция със единствено 4 пункта.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР