Отборът на Локомотив София е в добра серия във Втора

...
Отборът на Локомотив София е в добра серия във Втора
Коментари Харесай

Треньорът на Локо : Целта е да влезем в Първа лига

Отборът на Локомотив София е в добра серия във Втора лига, а старши треньорът Младен Додич и сътрудника му Йордан Господинов гостуваха в предаването “Обзор на кръга във Втора професионална лига”.

“Представянето ни е положително. Договорихме се всички дружно да дадем максимума си с положителна сила за осъществяването на задачата – Локомотив да влезе в Първа лига”, разяснява Додич.

“Знаем, че ще е мъчно, тъй като имаме сериозна конкуренция, само че няма да се предадем. Имаме огромна поддръжка от управлението и от феновете”, добави Младен Додич.

“Хубаво е, че се обединихме към общата цел. Невероятно е чувството, когато Локомотив гостува надалеч от София, а секторът за посетители е цялостен. Сега още веднъж сме в борбата за първото място”, показа Данчо Господинов.

“Мачовете са тежки, тъй като в голяма част от тях съперникът има за цел да не загуби и се пробва да убива твоя порив. Това несъмнено не е укор към никой, всеки намира своя път и метод да остане в групата. Стараем се да не повтаряме грешките. След като гониш промоция в първа лига, напрежението е част от нашето ежедневие”, добави Господинов.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР