Отборът на Локомотив София е набелязал Станислав Генчев като възможен

...
Отборът на Локомотив София е набелязал Станислав Генчев като възможен
Коментари Харесай

Локомотив София вече преговаря с новия си старши треньор

Отборът на Локомотив София е набелязал Станислав Генчев като вероятен вид за нов старши треньор. Смята се, че към този момент даже са почнали диалози сред младия експерт и управлението на отбора той да поеме столичани от лятото.

В момента отпред на „ железничарите “ е Иван Колев, който изкачи Локомотив в елита и съумя да го задържи в него и за идващия сезон. Те си подсигуряваха оставането след минималната победа с 1:0 над Пирин Благоевград предишния кръг.

През съвсем целия сезон обаче Локо Сф беше в дъното на класирането и заради тази причина шефовете на клуба обмислят промяна на треньора. Целта пред Генчев би била да построи боеспособен отбор, който да не се тормози за елитния си статут до последния миг. Той обаче ще би трябвало да стори това без един от най-основните играчи на тима – Октавио Мерло. Очакванията са бразилския нападателен халф да си тръгне като свободен сътрудник.

Генчев към този момент има опит като старши треньор. 41-годишниятбивш халф към този момент води на няколко пъти първенеца Лудогорец, като три пъти бе отпред и в групите на Лига Европа.

Ръководството на Локомотив София към този момент разисква и датата за старт на лятната подготовка, като се чака тя да бъде изяснена до няколко дни.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР